top of page
03-louis-kahn-mostra-mendrisio-p1-630x472.jpg

Louis Kahn

"Një ndërtesë e mahnitshme duhet të fillojë e pamatshme, të kalojë nëpër shtigje të matshme duke u projektuar dhe përfundimisht të bëhet e pamatshme."

frank_lloyd_wright_portrait.jpg

Frank Lloyd Wright

"Thjeshtësia dhe qetësia janë cilësitë që masin vlerën e vërtetë të çdo vepre arti."

bottom of page