top of page

Modele të ndryshme të kuzhinave.


Përgjatë shekujve, kuzhinat kanë përfaqësuar zemrën e shtëpisë, duke na dhënë hapësirë ​​për të kaluar momente të mira me të dashurit tanë. Kuzhinat, të cilat janë të rregulluara sipas nevojave të ndryshme hapësinore dhe kërkesave të përdoruesve, janë projektuar përmes skenarëve të ndryshëm dhe zbulohen dizajne origjinale. Në cilën kuzhinë do të dëshironit të hani mëngjesin? 1) Shtëpia Canela, @workshop_arquitectos 2) Shtëpia Artana, Studio NS 3) Shtëpia Argentona, @ylabarchitects 4) Shtëpia 415N, CoDA 5) Shtëpia JS, @eb_arquitetos 6) Banesa 33 m2, @studiobazi 7) Shtëpia EC, @dtestudio 8) Kabina Wauhaus, @hellowood

1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8

22 views0 comments
bottom of page