top of page

Modele shumëngjyrëshe të Royal ParkArtisti i instalimeve Steve Messam ka projektuar tre instalime të ndryshme në Studley Royal Park në Mbretërinë e Bashkuar. Instalimet, të cilat riinterpretojnë marrëdhëniet midis strukturave arkitekturore dhe hapësirave publike në kontekstin historik, tërheqin vëmendjen me ngjyrat dhe format e tyre. Faleminderit: @rougeit6 views0 comments
bottom of page