top of page

5 Prerje dhe arkitekturë e letrës krijuese nga Paperboyo

Krijuar nga paperboyo, Rich McCor nxjerr foto me prerje letre dhe i vendos ato në arkitekturën e famshme. Imazhet e tij të bukura janë bërë duke i bërë monumentet historike të duken ndryshe. Ju mund ta merrni me mend nga emri i dorezës së tij në Instagram se ai përdor prerje letre për të krijuar këtë efekt.

The Official London Eye

Arc de Triomphe


Cathedrale Notre-Dame de Paris

Copenhagen, Denmark

https://www.instagram.com/p/7ZmfHEJFWd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=635425e4-bb9e-47d6-8bf2-97ca7e7ca76e

17 views0 comments