top of page

MIRËSEVINI NË SHQIPARK

Home: Welcome
4_edited.jpg

Bëjmë transportin direkt nga fabrika, e vetmja e cila zotëron pantentën për prodhimin e pishinave me kanalin e tejmbushjes, për herë të parë në botë në sektorin e pishinave me tekstil me fije qelqi (fiberglass). Përforcim automatik të ujit në rezervuarin e balancës dhe shkarkimin e tepërt të ujit.

PLATFORMË PËR ARKITEKTËT DHE DIZAJNERËT SHQIPTARË.

SHQIPARK was founded in 2021 with the aim of uniting all Albanian Architects and Designers in a single platform.We specialize in custom designs in order to improve the way people interact with the spaces where they spend the most time. Our inspiration comes from urban landscapes and our patterns fill beauty, flexibility and purpose. We always maintain the client's vision at every step of the process. Contact us to learn more about SHQIPARK.

NA KONTAKTONI

Thanks for submitting!

bottom of page